banner85

Erman Ilıcak'ın Babası Vefat Etti

İş İnsanı Erman Işılak'ın babası İstanbul'da hayatını kaybetti.

Rabia Işık
Rabia Işık
28 Aralık 2023 Perşembe 11:25
Erman Ilıcak'ın Babası Vefat Etti

Rönesans Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak'ın babası Bekir IIıcak, 83 yaşında hayatını kaybetti.

Bekir Ilıcak 1940 yılında Darende’de doğdu. Ilıcak, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuş ve uzun yıllar avukat olarak çalışmıştı. 

Ilıcak, aynı zamanda Rönesans Eğitim Vakfı’nın da Mütevelli Heyet Üyesi ve Onursal Başkanı idi.

Bekir Ilıcak bugün İstanbul Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde öğlen kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Hayırsever kişiliğiyle tanınan Bekir Ilıcak kurduğu Rönesans Eğitim Vakfı ile gençlerin eğitimlerini destekleyen çalışmalara imza attı.

Bu amaçla İnönü Üniversitesi Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu’nu kuran Ilacak, vakıf aracılığıyla çok sayıda öğrencinin eğitim hayatında destekçisi oldu.

Son Güncelleme: 28.12.2023 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86