Erbakan Depremzede Esnafı Ziyaret Etti

Evet canlı yayınımız ve özel röportajımızdan sonra Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, deprem sonrası büyük yıkıma uğrayan Malatya’da esnaf temsilcilerini ziyaret edip taleplerini dinledi.

editörr
editörr
26 Eylül 2023 Salı 09:49
Erbakan Depremzede Esnafı Ziyaret Etti

Malatya’ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, kentteki esnaf odalarının sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek iş dünyası ve esnafların sorunlarını dinledi

Kent merkezinde esnafı da gezen Erbakan, deprem bölgesinin sorunlarının çözümünü TBMM’de takipçisi olacaklarını söyledi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Erbakan, burada MTSO Başkan vekili Basri İlhan ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Deprem bölgesindeki talepler ve Malatya'nın eski haline bir an evvel dönmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde konunun takipçisi olacaklarını ifade eden Erbakan, “Bunları güçlü bir şekilde dile getirerek bu sorunların çözülmesine inşallah vesile olacağız” dedi.

14 Mayıs seçimlerinde Malatyalıların partilerine göstermiş olduğu ilgi ve teveccühün kendilerini mutlu ettiğini de ifade eden Erbakan, “Malatya Yeniden Refah Partimizin en yüksek oy aldığı Türkiye'de ikinci il olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Malatya halkına teşekkür etti.

Başkan vekili İlhan, üyelerinin yüzde 80’inin depremden zarar gördüğünü söyleyerek, Erbaka’nın ziyaretinin büyük önem arz ettiğine değindi.

Erbakan, daha sonra yıkımın büyük olduğu Malatya şehir merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşların ilgi gösterdiği Erbakan, Malatyalılara geçmiş olsun dileklerini ileterek yaraların sarılması adına ellerinden gelen tüm desteği sunacaklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86