banner85

Er, Özal ve Fendoğlunu Ölüm Yıl Dönümünde Unutmadı

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, merhum Cumhurbaşkanı hemşehrimiz Turgut Özal ile bombalı bir suikast sonucu hayatını kaybeden Malatya eski Belediye Başkanlarından ve Malatya eski Milletvekili Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı.

editör
editör
16 Nisan 2024 Salı 15:05
Er, Özal ve Fendoğlunu Ölüm Yıl Dönümünde Unutmadı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Türkiye Cumhuriyetinin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın 31. ölüm yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda;

"Türkiye'nin gelişme ve kalkınma sürecinde çok önemli bir rol oynayan seçkin devlet adamı ve siyasetçi Turgut Özal, milletimiz tarafından her zaman saygıyla yad edilecektir. Rahmetli Turgut Özal, ekonomik ve siyasi engelleri ortadan kaldırıp, dar kalıplara sokulup kendi kaderine terk edilmek istenen Türkiye'nin çehresini değiştirecek değişim ve dönüşüme öncülük ederek, milletimizin gönlünde taht kurmuştur. Turgut Özal, bu topraklarda doğup büyüyen, Türkiye'de standartları değiştiren, milletimizin yetiştirdiği değerli bir lider, siyaset ve devlet adamıydı. Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı görevlerinin yanı sıra bürokrat olarak da ülkemize önemli hizmetler sunmuş, tabuları yıkarak Türkiye'yi dünyaya açan ve çağa uygun politikaları hayata geçiren güçlü bir liderdi. Her zaman devletimizin ve milletimizin önüne büyük hedefler koyan Özal, fikirleri, düşünceleri, girişimleri ve ileri görüşlü yaklaşımlarıyla, köklü değişimlere öncülük etmiş demokrasimizin gelişmesi ve ekonomimizin dışa açılmasında önemli roller üstlenmiştir. Merhum Özal, sadece ülkemizde değil başta Türk Cumhuriyetleri olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde itibar görmüş, saygı duyulmuş bir liderdi. Hemşerimiz merhum Turgut Özal'ı vefatının 31. yıldönümünde saygı rahmet ve şükranla anıyorum" ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 16.04.2024 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86