banner85

 Enver Han ve  CHP'den Malatya Milletvekili Aday Adayı Oldu.

TBB TÜRÜVAK Başkanı ve 2017-2021 yılları arasında Malatya Baro Başkanlığını yürüten Enver Han ve  CHP'den Malatya Milletvekili aday adayı oldu.

Admin
Admin
18 Mart 2023 Cumartesi 14:09
 Enver Han ve  CHP'den Malatya Milletvekili Aday Adayı Oldu.

Twitter hesabından yaptıpı paylaşımda Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile çekilmiş fotoğrafını paylaşan Enver Han şu ifadeleri kullandı;

Adalet , Hukukun Üstünlüğü , İnsan Hakları ve Yargı Bağımsızlığı diyerek çıktığımız yolda değişimi başarmış olmanın verdiği haklı gururla bu kez Malatyamızın sesini duyurmak , yaralarını sarmak ve değişimi devam ettirmek için geliyoruz. 
Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Millletvekilliği başvurumu yaptım. Milletvekilliği başvurumuzun şehrimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.
Değişimi başardık , yine başaracağız.Başlıyoruz..

Son Güncelleme: 18.03.2023 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86