"Enerjimizi Gereksiz Tartışmalarla Harcamayacağız"

AK Parti adayı Sami Er Beydağı Kapalı Spor Salonu'nda partililer ve Malatyalılarla bir araya gelerek konuşma yaptı. Er konuşmasında, "Malatya’mız için bir olacağız ve Malatya’mızı hep birlikte ayağa kaldıracağız" dedi.

Editör
Editör
20 Ocak 2024 Cumartesi 17:29
"Enerjimizi Gereksiz Tartışmalarla Harcamayacağız"

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Beydağı Kapalı Spor Salonu'nda partililer ve Malatyalılarla bir araya gelerek konuşma yaptı.

Ak Parti ve MHP İl ve İlçe Başkanları, Ak Parti Belediye Başkanları, İl ve İlçe Başkan Adayları, Ak Parti ve MHP teşkilatları ile vatandaşlar katıldığı programa ilgi yoğundu.

Kuran-ı kerim tilavetinin ardından Ak Parti ve MHP Malatya İl Başkanları ile Ak Parti Malatya Milletvekilleri konuşma yaparak Türkiye yüzyılından bahsederek birlik mesajı verdiler.

Konuşmaların ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er’in anlatıldığı video gösterimi yayınlandı. Gösterim sonrası Er, kürsüye çıkarak partililere ve Malatyalılara seslendi.

Sami Er’in konuşmasından öne çıkanlar;

“YİTİRDİĞİMİZ CANLARIN YERİNİ HİÇBİR ŞEY DOLDURAMAZ”

Asrın felaketinden ve bu süreçte yaşananlara dikkat çeken Başkan Adayı Sami Er, “Her hayrın başı bismillah, önce depremde yitirilen umutların yeşermesi için, 6 şubatta yitirdiğimiz canların yerini hiçbir şey dolduramaz. Depremde yaralanan ve kış günü karın altında evsiz ve sokakta kalan vatandaşlarımızın düştüğü anlık ümitsizliği biliyorum. Taki devletimizin ve 85 milyonun yardımı ulaşıncaya kadar” diyerek sözlerine devam eden Er, “Depremin ilk günlerinde vefat eden akrabalarımı Arapgir’de defnederken de dostlarımın Malatya’daki cenazelerine katıldığımda da yüreğimdeki hüzne devletimizin ve milletimizin büyüklüğü ümit olmuştur” dedi.

“MALATYA’MIZIN YENİDEN İNŞASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ “

6 Şubat depremlerinden sonra her anlamda yıkılan Malatya’nın inşası için mücadele vereceklerini belirten Başkan Adayı Sami Er, “Asrın felaketinde her anlamda yıkılan Malatya’mızın yeniden inşası için bismillah diyoruz. Ne kadar büyük bir sorumluluğun atına girdiğimizin farkındayım. Önceliğimiz konut üretimini takip etmek, katkı sağlamak ve hızlandırmaktır. Şimdiden bu işler için kollarımızı sıvadık ve çalışmalarımıza başladı” ifadelerini kullandı.

“AYAKLARIMIZA SÜREKLİ OLARAK ŞANTİYE ÇAMURU BULAŞACAK “

Malatya için gece ve gündüz demeden çalışmalarına devam edeceklerini belirten Er, “İstanbul’dan Sayın Cumhurbaşkanımızın Belediye Başkanlığı dönemindeki kadrolarda yer alan bir kardeşiniz olarak aynı ruh ve heyecanla gece gündüz çalışacağız. Sizlere buradan söz veriyorum ki bütün çalışmalarımızda sahada olacağız. Ayaklarımıza sürekli olarak şantiye çamuru bulaşacak. Tüm işlerimizi özenle, etkin ve verimli bir şekilde yürüteceğiz” şeklinde konuştu.

“ŞEHRİ İHYA EDERKEN GENÇLERİMİZİ DE YETİŞTİRECEĞİZ”

Bir yandan şehri diğer yandan da gençleri yetiştireceklerine dikkat çeken Er, “Alt ve üst yapıda, sanat, sağlık ve ekonomi gibi her alanda şehrimizin kalkınması için var gücümüzle çalışacağız. Şehrimizin değeri olan kayısımızın hak ettiği değeri görmesi için mücadele edeceğiz. Başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere geleceğimizi emanet edeceğimiz nesiller için yüreğimizi taşın altına koyarak hareket edeceğiz. Şehri ihya ederken gençlerimizi de yetiştireceğiz.

“MALATYA İÇİN TÜM ALANDA SEFERBERLİK İLAN EDİYORUZ”

Malatya’da her manada seferberlik ilan ettiklerini ve bu bilinçle çalıştıklarını belirten Er, “Malatya için kalkınma vakti bu yolda yürürken enerjimizi gereksiz tartışmalarla harcamayacak, sadece şehrimizin kalkınması için harcayacağız. Bugünden tezi yok şehrimiz ile ilgili tüm alanlarda seferberlik ilan ediyoruz. Bir yandan seçim için kollarımızı sıvarken bir yandan da 1 nisandan sonra hayata geçireceğimiz çalışmalarımız için mesai harcamaya başladık. Sadece kendi belediyemiz için değil tüm belediyelerimiz için bu seferberlikle hareket edeceğiz. Bu yolda beraber hareket edeceğimiz tüm yol arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Hep birlikte yapacak çok işimiz var. Gün birlik ve beraberlik günüdür” dedi.

Son olarak Pençe-kilit harekâtında şehit düşen askerler için Fâtiha okuyan Er, tüm Malatyalılara teşekkür etti.

Program fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86