banner85

Emniyet, Rehber Öğretmenleri bilgilendirdi!

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Şube Müdürlüklerince, çeşitli suçlara karşı Malatya’da Rehber Öğretmenlerin bilinçlendirilmesi amacıyla toplantı düzenlendi.

editörr
editörr
03 Ekim 2023 Salı 16:33
Emniyet, Rehber Öğretmenleri bilgilendirdi!

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ,Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü,Çocuk Şube Müdürlüğü,Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri personelince İlimiz Merkezde görevli rehber öğretmenlerini ,okul çağındaki çocuk ve gençlerin genel asayiş ve güvenlik konularında bilgilendirmelerini amaçlayan toplantı gerçekleştirildi.

Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde; Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri personelleri ve Milli Eğitim Bakanlığı kontrolünde olan Rehber Öğretmenler katılım sağlandı.

Okul çağındaki çocuk ve gençlerin genel asayiş ve güvenlik konularında ilk paylaşım yaptıkları rehber öğretmenlerini bilinçlendirmeyi amaçlayan toplantıda, suç teşkil edebilecek ve çocukları tehlikeye atacak konular detaylı şekilde anlatıldı.

Rehber Öğretmenlere suçlara karşı alınması gereken tedbirler ve suçun yaşanması durumunda izlenecek yol hakkında detaylı bilgi verildi.

Son Güncelleme: 05.10.2023 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86