banner85

Ekmek İhraç Ediyoruz!..

Malatya’dan Türkiye’nin Her Köşesine Kargo İle Pide Ekmeği Gönderiyoruz. Yağlısı, İnce Tırnaklısı, Çöreklisi, Lavaşı Fark Etmiyor

21 Ocak 2023 Cumartesi 14:18
Ekmek İhraç Ediyoruz!..

50 yıllık babadan açık ekmek dediğimiz pide fırınını çalıştıran İbrahim Çınar:” Kargo ile ülkenin her köşesinde yaşayan Malatya’lıların memleketin lezzetini özlediklerinde bizi arıyorlar. Nasıl olması gerektiğini, ekmeklerin çeşitlerini bize söylerler biz de özenerek yapar iyi bir şekilde paket eder kargoya verir, göndeririz.. Emniyet pide fırını olarak haftada en az iki paket pide ekmeği gönderiyoruz. Ağırlıklı olarak kış aylarında ve yağlı pide talebi oluyor. Tek seferde 15-20 adetten 100 adete kadar gönderdiğimiz oluyor. Hemşehrilerimiz hem Malatya’nın lezzetinden mahrum olmuyorlar hem de bağlarını koparmamış oluyorlar. Biz de şaka bir yana,  Malatya’dan ekmek ihracatçısı olarak ün yapmış oluyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86