banner85

Doğanşehir'de Silah Sesleri

Admin
Admin
27 Şubat 2023 Pazartesi 09:45
Doğanşehir'de Silah Sesleri

Bu gece saat 22:00 sıralarında peş peşe ateşlenen silahlar ilçede tedirginlik yarattı..
Depremde çok ağır hasar alan ilçede her bölgeye elektrik verilmemesi, ilçenin kısmen karanlıkta kalmasını fırsat bilen yağmacı ve hırsızlık amaçlı ilçede dolaşan gruplara karşı emniyet güçlerinin silahla karşılık verdiği tahmin edilen olayla ilgili resmi açıklama henüz yapılmadı..
İlçenin neredeyse boşaltıldığı, kalanların ise çadırda barındığı gece yarısına yakın zamanda dakikalarca silah seslerinin devam etmesi korku ve endişeye neden oldu.
İlçeyi boş bırakmayan, sürekli 24 saat devriye görevi sürdüren polis, jandarma ve korucular ilçeye giriş çıkışları sıkı denetliyor. Gece saatlerinde ise eli tetikte vatandaşın mallarını ve canlarını koruyan emniyet güçleri, en küçük bir olumsuz hareketliliği affetmiyor. Olağanüstü hal ilan edilen afet bölgesinde ise güvenlik güçlerinin yağmacılara karşı "vur emri" yetkisi bulunuyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86