banner85

"Devlet Millet El Ele Malatya’yı Ayağa Kaldıracağız"

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, depremlerde ağır hasar alan Malatya’yı birlik beraberlik ruhu içerisinde devlet millet el ele vererek ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Rabia Işık
Rabia Işık
29 Mart 2024 Cuma 13:56
"Devlet Millet El Ele Malatya’yı Ayağa Kaldıracağız"

Kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın daha sonra ise Malatya Tabipler Odası’nı ziyaret etti.

Ziyaretlerde konuşan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın bu zor günlerin geride kalacağını ifade ederek, depremlerde ağır yara alan Malatya’yı birlik beraberlik ruhu içerisinde devlet millet el ele vererek ayağa kaldıracaklarını kaydetti.

Yeni çarşı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor”

Yeni çarşı çalışmaları hakkında da bilgiler paylaşan Taşkın,  altyapı çalışmaları kapsamında 12 bin fore kazık çalışması yapılan yeni çarşı da çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ifade ederek,  “Geçtiğimiz günlerde Malatya’ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki ile verimli görüşmeler yaptık. Sayın bakanımızı müjdeyi vererek inşaat süresini 5 ay öne çekti. Biraz daha sabır inşallah yıl sonu 2025 yılı başında bütün kardeşlerimizi yeni çarşıda anahtarını çevirerek dükkanını açacaktır. Esnaf kardeşlerimizden biraz daha sabır diliyorum. “ dedi

“STK’larla istişare içerisinde olacağız”

Göreve başlamalarının ardından Sivil Toplum Kuruluşları ile düzenli olarak istişarelerde bulunacaklarının aktaran Taşkın, “Sivil Toplum Kuruluşları sadece düşüncelerini ifade eden değil, aynı zamanda proje üreten, sorunlara çözüm arayan ve hizmet edendir. Bu nedenle STK’ların Malatya’mızın  kültürel, ekonomik, eğitim ve spor gibi birçok alandaki gelişiminde katkısı göz ardı edilemez. Öte yandan STK’lar milletle devlet arasında köprüdür.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86