banner85

Dereceye Giren Takımlara Toplam 30 Bin Tl Para Ödülü

Yeşilyurt Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ‘100.Yıl Futsal Turnuvası’ tamamlandı. Şampiyonluğu Mahmut Çalık Anadolu Lisesi Kız ve Erkek Takımları Elde Etti.

Rabia Işık
Rabia Işık
18 Ocak 2024 Perşembe 18:44
Dereceye Giren Takımlara Toplam 30 Bin Tl Para Ödülü

Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle ‘100.Yıl Futsal Turnuvası’ Turnuvası’ final maçlarının ardından tamamlandı.

Yeşilyurt İlçesindeki 16 okul takımının katılımıyla düzenlenen turnuvada Mahmut Çalık Anadolu Lisesi kız ve erkek takımları şampiyon olarak bitirdi.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle takdim edildi.

Cumhuriyetimizin 100.Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla ‘Enerjik Okullar Sağlıklı Nesiller’ sloganıyla düzenlenen 100.Yıl Futsal Turnuvasına Yeşilyurt İlçesinden 12 erkek ile 4 kız okul takımı katıldı.

Tecde Kapalı Spor Salonunda büyük bir çekişmeye sahne olan turnuvanın final maçları ise nefesleri kesti.

Finale kalan okulların öğretmenleri ve öğrencilerinin yoğun ilgisi altında gerçekleşen final maçlarında rakiplerini yenen Mahmut Çalık Anadolu Lisesinin kız ve erkek takımları turnuvayı birinci olarak tamamlayarak okullarının müzesine şampiyonluk kupasını götürdüler.

Kızlarda ikinci 2.OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olurken, erkeklerde ikinci Kernek Anadolu Lisesi, üçüncü Akmercan Anadolu Lisesi, dördüncü ise Gazi Anadolu Lisesi oldu.

Yeşilyurt Belediyesi tarafından dereceye giren takımlara toplam 30 Bin TL para ödülü dağıtıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86