Depremzede Aileler Teşekkür Etti

Asrın felaketinde büyük hasar alan Malatya’da yapımı tamamlanan köy evleri hak sahiplerine teslim ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile başlanan projeler aralıksız sürerken, depremzedeler ise yeni yıla evlerinde girdi.

Rabia Işık
Rabia Işık
12 Ocak 2024 Cuma 14:27
Depremzede Aileler Teşekkür Etti

Malatya’da yapımı tamamlanan köy evleri teslim ediliyor.

6 Şubat depremlerinden etkilenen kentte yapımı tamamlanan köy evleri hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile başlanan projeler aralıksız sürerken, Akçadağ ilçesi Eğin Mahallesi’nde yapımı tamamlanan köy evleri hak sahiplerine teslim edildi.

Depremzedeler ise yeni yıla yeni evlerinde girmenin sevincini yaşıyor.

Verilen sözlerin tutulmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren depremzede aileler projede emeği geçen herkese teşekkür ettiler. 

Depremlerde Eğin Mahallesi’nde 23 yapının ağır hasar aldığını ifade eden Mahalle Muhtarı Hakan Akbulut ise 8 köy evinin tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildiğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86