banner85

Darende’ye Yeni Tedavi Merkezi

Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ek hizmet binası tamamlanarak hizmete açılıyor.

Rabia Işık
Rabia Işık
01 Ocak 2024 Pazartesi 16:53
Darende’ye Yeni Tedavi Merkezi

Yapımına 2018 yılında başlanan Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Ek Hizmet Binasının yapımı tamamlandı.

2 Ocak’ta hizmet vermeye başlayacak olan fizik tedavi ek binasında ilk etapta 1 adet Fizik Tedavi Polikliniği, 1 Adet fizik tedavi Servisi ve Fizik tedavi salonu hizmete açılacak.

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk de tamamlanan binayı inceledi. Burada yetkililerden bilgiler alan Berk, yarın itibariyle hastanenin hizmette olacağını söyledi.

Poliklinik, servis ve tedavi salonlarının hizmete açılması ile birlikte ilk aşamada yapılacak tedavi uygulamaları ise şunlar:
“Elektro Terapi Uygulaması, Tens Uygulaması, İş Uğraş El Becerisi Uygulaması, Hot Back Uygulaması, Topuk Dikeni Kırma Uygulaması, Derin Dokuları Isıtmak İçin Kısa Dalga Diatermi Uygulaması, Yüzeysel Isı Vererek Tedavi Etme Uygulaması, Parafin Uygulaması, Egzersiz Amaçlı Koşu Bandı, Paralel Bar ve Yürüme Merdiveni” bulunmakta.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86