banner85

Çınar, Parti Organlarına Brifing Verdi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, parti organlarına brifing verdi. Yeşilyurt’taki yatırımları ak parti Yeşilyurt İlçe Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ve yönetim kurulu üyelerine anlattı.

24 Ocak 2023 Salı 14:40
Çınar, Parti Organlarına Brifing Verdi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’u bugünden geleceğe taşıyan yatırımların gerçeğe dönüşmesinde kadınların ve gençlerin çok büyük katkılar sunduğunu söyledi. Yeşilyurt’ta 2022 yılında hayata geçen yatırımlar ile devam eden projelerle ilgili bilgilendirme sunumlarına devam eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda bu kez de AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediyesinin ilçeye kazandırdığı dev yatırımların yer aldığı sinevizyon gösteriminden sonra Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar konuşmasının başında tüm İslam Âlemi ile Malatyalıların mübarek üç aylarını tebrik ederek kutladı.

Yeşilyurtlulara dört yıl önce verdikleri tüm sözleri yerine getirmenin huzurunu yaşadıklarını söyleyen Çınar, Yeşilyurt’un 81 mahallesinin aynı seviyede gelişmesini sağlayan yatırımlar ve projeleri birlik ve beraberlik ruhuyla gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi.

Başkan Çınar konuşmasında:” Yeşilyurt’un tarihsel, kültürel ve tabiat güzellikleriyle birlikte topyekün bir değişim sürecinden geçtiğinden bahsederken, “ Hepimiz Malatya’mız ve Yeşilyurt’umuzun kalkınması, gelişmesi ve değişmesi adına el birliği yapmış durumdayız. Dört yıl önceki seçimlerde hemşehrilerimizin teveccühleriyle geldiğimiz bu önemli görevin hakkını verebilmek için ekibimizle birlikte 7/24 çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 24.01.2023 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86