banner85

CHP, Malatya’da İki Adayını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya’da, Arapgir ve Yazıhan belediye başkan adaylarını açıkladı.

Rabia Işık
Rabia Işık
11 Ocak 2024 Perşembe 09:52
CHP, Malatya’da İki Adayını Açıkladı

CHP Malatya İl Teşkilatı’nda 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalar sürüyor.

Parti il başkanlığında dün akşam geç saatlere kadar süren adaylık sürecinin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanlarının da yer aldığı toplantıda, adaylarla ilgili geniş bir istişare yapıldı.

CHP Malatya İl Teşkilatı’nda gerçekleştirilen görüşme ile birlikte CHP Parti Meclisi’nde 10 Ocak’ta yapılan toplantıda; Arapgir ve Yazıhan’da seçime girecek adayların isimleri belli oldu.

Arapgir’de mevcut belediye başkanı Haluk Cömertoğlu yeniden CHP’nin adayı oldu. Yazıhan’da ise Abdulvahap Göçer’in ismi netleşti.

CHP’de, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı noktasında son aşamaya gelindiği öğrenilirken, Yeşilyurt için gösterilecek aday noktasında da görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

Haluk Cömertoğlu

Abdulvahap Göçer

Son Güncelleme: 11.01.2024 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86