CHP'li Gürbüz: Kadınlarımız Yönetimde Söz Sahibi Olacak

CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Abdulmutalip Gürbüz, seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
22 Aralık 2023 Cuma 16:35
CHP'li Gürbüz: Kadınlarımız Yönetimde Söz Sahibi Olacak

2024 Yerel Seçimler kapsamında çalışmalarını sürdüren CHP Hekimhan Belediye Başkan aday Adayı Abdulmutalip Gürbüz esnaf gezileri yanında hemşerileriyle buluşmaya devam ediyor.

Gündüz saatlerinde kahvehane ve iş yeri gezileri yaparak halkıyla buluşan CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Gürbüz, akşam saatlerinde ise ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Hekimhan’ın birçok zenginlikleri yanında kadın ve genç iş gücü potansiyelinin de bulunduğunu ve bu gücü yönetime katmak istediğini ifade eden Gürbüz, “Hekimhan, hizmetin en güzeline layık bir ilçe. Bizler halkımızla birlikte yapacağımız hizmetlerde kadınlarımızın ve gençlerimizin düşünce ve fikirlerinden yararlanacağımız gibi meclis üyelikleri ve Belediye yönetim kadrosunda da değerlendirerek kendilerinin hizmetlerinden istifade edeceğiz. Kadınların belediyecilik yönetimin katılması hem ilçemizde nezih bir görüntüsünün oluşmasına hem de kadın istidamı ile yöresel ürünlerin hak ettiği değeri bulmasına ve markalaşmasına sebep olacaktır” dedi.

Son Güncelleme: 22.12.2023 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86