CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Gürbüz'den Ziyaret

CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Abdulmuttalip Gürbüz, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

Rabia Işık
Rabia Işık
12 Aralık 2023 Salı 13:53
CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Gürbüz'den Ziyaret

Eşiyle birlikte esnaf, sanayi sitesini ziyaret eden CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Gürbüz, hastanede yatan hemşerilerini de  ziyaret ederek acil şifalar diledi.
İş yeri ziyaretlerinde esnafların sorunlarını dinleyen Gürbüz, hükümetin uyguladığı yanlış ekonomik politikaların vatandaşlarımız kadar esnafımızın da  belini büktüğünü, alın gücünün azalmasıyla birlikte ilçenin ekonomisinin durma noktasına geldiğini dile getirdi.
Sanayi sitesindeki esnafları da ziyaret eden Gürbüz; “Hekimhan ilçemizin sanayi sitesi hem fiziki şartları hem de kapasite olarak ilçenin ihtiyaçlarına cevap veremez hale gelmiştir. Göreve gelirsek önemli projelerimizden biri de ilçemizi yeni ve modern bir sanayi sitesiyle buluşturmak olacak. İlçemize yakışan ve değer katan bir sanayi sitesi Hekimhan’ın en önemli ihtiyaçlarının başında geliyor.” Dedi.
Eşiyle birlikte Hekimhan Devlet Hastanesinde yatan hastaları da ziyaret eden CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday adayı Abdulmuttalip Gürbüz, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.

Son Güncelleme: 12.12.2023 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83