banner85

Chp Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Gürbüz: “Hekimhan, Prestijli Bir Konuma Yükselecek”

CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Abdulmutalip Gürbüz, seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Bu kapsamda esnaf, mahalle ve STK ziyaretlerini sürdüren Gürbüz, Budaklı mahallesi sakinleriyle buluştu.

Editör
Editör
30 Aralık 2023 Cumartesi 16:47
Chp Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Gürbüz: “Hekimhan, Prestijli Bir Konuma Yükselecek”

Mahallenin esnaf ve sakinleriyle bir araya gelen Gürbüz, geçtiğimiz günlerde ağabeyini kaybeden Budaklı Mahalle Muhtarı Bülent Koca’ya taziye ziyaretinde bulundu.
İlçe halkıyla her fırsatta bir araya gelen Gürbüz, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mustafa Mutlu ile görüşerek istişarelerde bulundu.
Hekimhan’ın hizmette yeni bir sayfa açmaya yakın olduğunu ifade eden CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Gürbüz; “Yaptığımız gezilerde halkımızın beklentilerini, hizmete duydukları özlemi çok net olarak görüyoruz. Hekimhan; vizyoner bir yönetim ve girişimci bir ruhla yönetilmeye başladığında birçok değişimi ve dönüşümü yaşayacak ve prestijli bir konuma yükselecektir. Hekimhan’ın kaynak ve potansiyelleri çok ancak bunları harekete geçirecek bir ruh ve yönetim anlayışı ne yazık ki yok. Hekimhan’ı daha ileriye taşıyacak ve bölgesinde cazibe merkezi yapacak projelerimiz ve hayallerimiz var. Her bir hemşerimizin hayalini kurduğu Hekimhan için gün sayıyoruz ve bunu başaracağımıza inanıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86