banner85

CHP Hekimhan Aday Adayı Gürbüz'den Ankara Çıkarması

CHP’den Hekimhan Belediye Başkan aday adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Abdulmuttalip Gürbüz, çalışmalarını sürdürüyor. Hekimhan halkıyla buluşup esnaf gezileri yapan ve problemleri dinleyen Gürbüz, Ankara’daki temaslarına da devam ediyor.

Rabia Işık
Rabia Işık
06 Aralık 2023 Çarşamba 17:52
CHP Hekimhan Aday Adayı Gürbüz'den Ankara Çıkarması

CHP’den Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Abdulmuttalip Gürbüz Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı Hikmet Çetin,  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu ve CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı ziyaret etti.

Gürbüz, deneyimli siyasetçilerle istişarelerde bulundu, CHP’nin grup toplantısına katıldı.

Ankara Hekimhanlılar Derneğini de ziyaret eden Gürbüz, Başkan Vahap Uzunoğlu ile Hekimhan’da yapılacak projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerinin oldukça verimli bir ortamda geçtiğini ifade eden CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Abdulmuttalip Gürbüz, şunları söyledi: “Hekimhan’a hizmet amacıyla çıktığımız yolculukta başta Hekimhanlı hemşerilerim olmak üzere yoğun bir ilgiyle karşılandık. Halkımızın  büyük bir teveccühle güven ve desteğini omuzlarımıza yüklediği sorumlulukla  parti büyüklerimizi ve milletvekillerimizi ziyaret ettim. CHP Eski Genel Başkanımız Sayın Hükmet Çetin, Malatya’nın sorunlarını her platformda güçlü bir şekilde dile getiren ve bu konuda kendilerini her zaman örnek aldığımız deneyimli siyasetçi ağabeyim Malatya Milletvekilimiz Sayın Veli Ağbaba, Genel Başkan Yardımcımız ve Sivas Milletvekilimiz Sayın Ulaş Karasu’yu ziyaret ettim. Partimizin Gurup toplantına katılarak Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i dinleme fırsatını yakaladı. Ankara Hekimhanlılar derneğimizi ziyaret ederek  ilçemizi kalkındırma yönünde önerilerini aldım. Bu görüşmeler ve siyasi büyüklerimden aldığım teşvik edici cümleler, beni hizmet noktasında daha da şevklendirdi. Şuna inanıyorum ve iddia ediyorum ki Hekimhan bizimle büyük bir değişim yaşayacak, kabuğunu kıran, potansiyellerini en üst düzeyde değerlendiren ve kalkınan bir ilçe olacaktır.”

Son Güncelleme: 06.12.2023 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86