banner85

Buzlanma ve Dona Dikkat!

6 Ocak (Bugün) Hava Durum Tahminini Meteoroloji açıkladı...

06 Ocak 2023 Cuma 09:40
Buzlanma ve Dona Dikkat!

İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı, Malatya için ilçe ilçe hava durumu raporu:

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM:

Bölgemiz genelinde havanın parçalı bulutlu; akşam saatlerinden itibaren Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl çevreleri ile Adıyaman'ın kuzeyinin ( Çelikhan) kar yağışlı; Adıyaman'ın diğer kesimlerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin edilmektedir. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus hadisesi beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI:

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin edilmektedir. RÜZGAR: Rüzgarların güneyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi beklenmektedir.

UYARILAR: BUZLANMA VE DON UYARISI:

Bölgemiz genelinde gece ve sabah saatlerinde meydana gelmesi beklenen buzlanma ve don olayına karşı başta sürücüler olmak üzere vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Bölge İl ve İlçelerde Hava Durumu:

Son Güncelleme: 06.01.2023 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86