banner85

Büyükşehir'den Öğrencilere Deneme Sınavları

Deprem sürecinden bu yana gerekli eğitimi alamayan depremzede öğrenciler için Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Semt Konakları’nda telafi eğitimleri veriliyor. Öğrencilere yönelik verilen, Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavı için telafi eğitimlerinin deneme sınavları da yapıldı.

Rabia Işık
Rabia Işık
25 Ağustos 2023 Cuma 15:04
Büyükşehir'den Öğrencilere Deneme Sınavları

Büyükşehir Belediyesi tarafından depremzede öğrencilere Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavı için telafi eğitimlerinin deneme sınavları yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı Semt Konakları’nda öğrencilere yönelik başlatılan eğitimlerde denem sınavları da gerçekleştirildi.

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve 11 ili etkileyen deprem sonrası vatandaşlar normal yaşamlarına yavaş yavaş dönerken, bu sıkıntılı dönemde gerekli eğitimi alamayan öğrenciler için Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Semt Konakları’nda telafi eğitimleri gerçekleştiriliyor.

Eğitimdeki ciddi zaman kaybı, ders boşlukları gibi sorunların yaşandığı bu süreçte Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı Semt Konakları’nda öğrencilere yönelik, Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavı için telafi eğitimlerinin deneme sınavları yapıldı. Yaklaşık 600 öğrencinin katıldığı telafi eğitimi 3 Eylül 2023 tarihinde sona erecek.

Son Güncelleme: 25.08.2023 16:00
Anahtar Kelimeler:
MalatyaEğitimDepremDeneme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86