banner85

Büyükşehir, Kent Genelinde Cadde ve Sokakları Yenileme Çalışması Başlattı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ile birlikte asfalt çalışmalarının tamamlandığı Fevzi Çakmak Caddesi ile Kentim Caddelerinde incelemelerde bulundu.

12 Ağustos 2022 Cuma 17:35
Büyükşehir, Kent Genelinde Cadde ve Sokakları Yenileme Çalışması Başlattı

Gökalp: Şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum


Her iki caddenin güzel bir görünüme kavuştuğunu belirten Tandoğan Mahalle Muhtarı Yusuf Gökalp, “Yapılan çalışmalardan dolayı Sayın Başkanıma ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yollarımızı incelediğimiz zaman çok kaliteli bir asfalt seriminin yapıldığını görüyoruz. Fevzi Çakmak Caddemiz ile Kentim Caddemizin asfaltını yaparak güzel bir görünüme kavuşturdukları için şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.


Yerli: Çalışmalardan dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum

Sıfır asfalt serimi yapıldığını belirten Göztepe Mahalle Muhtarı Bilal Yerli,
“Yıllardır mahallemizde aşınan asfaltlarımız Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ve Sayın Başkanımızın vermiş olduğu talimatlar neticesinde Göztepe Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi ve Göztepe Caddesine sıfır asfalt serimi yapıldı. Bu çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanıma ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Demir: Şehrin bütün bölgelerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Yapılan asfalt çalışmaları hakkında bilgiler veren Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı M. Hakan Demir, “Şehrin bütün bölgelerinde asfalt çalışmaları olduğu gibi Kentim Caddemiz ve Fevzi Çakmak Caddemizde freze ile gerekli çalışmalarımızı yaptık, akabinde sıcak asfalt çalışmalarına başladık. Her iki caddemizde de çalışmalarımızı tamamladık. Otobüs ve Minibüs güzergâhı olan bu yollarımızda daha konforlu ve kaliteli ulaşım sağlanacak” dedi.

Okyay: Şehrimizin ana caddelerinde asfalt yenileme çalışmalarını sürdürüyoruz


Fevzi Çakmak ve Kentim Caddelerinde asfalt çalışmalarının tamamlandığını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, “Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizde ana caddelerimizin asfalt yenileme çalışmalarını sürdürüyoruz. Fevzi Çakmak Caddemiz ile Kentim Caddemizde altyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte asfalt çalışmalarımızı da tamamladık” dedi.


Gürkan: Yol Medeniyettir


Medeniyetin en büyük göstergelerinden birinin bakımlı ve güzel yollar olduğunu belirten Başkan Gürkan ise konuşmasında, “Yol medeniyettir. Yolları düzenli, güzel ve ulaşıma elverişli geniş ulaşılabilir hale getirirseniz medeniyeti halkın içerisine götürmüş olursunuz. Tandoğan ve Göztepe Mahallelerimizde bulunan Fevzi Çakmak Caddesi ve Kentim Caddesinde yapılan çalışmaları muhtarlarımızla birlikte yerinde incelemekteyiz. Ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmekteler. Malatya’nın genelinde iki yüzün üzerinde Yol ve Altyapı Daire Başkanlığımızın Asfalt ve Yol Bakım Şantiyeleri bulunmakta. Bu Cumhuriyet tarihinin rekorudur. Malatya’nın her tarafında, her köşesinde Belediyenin bütün birimleri olarak yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde ihalesini yapmış olduğumuz Kuzey Kuşak Yolu da yılsonu itibariyle Yeşilçam Caddesine bağlanarak Sivas Yolu ile Yeşilçam Caddemizi yeni bir arter olarak bağlamış olacağız. Yapmış olduğumuz bu çalışmaların Malatya’mıza hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çalışmalarda emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde
konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86