banner85

Büyükşehir Binlerce Engelliyi Bir Araya Getirdi

Gürkan, Engelileri Bağrına Bastı

Admin
Admin
28 Ocak 2023 Cumartesi 10:20
Büyükşehir Binlerce Engelliyi Bir Araya Getirdi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın özel ilgi duyduğu engelli vatandaşların yaşam, sosyal kültürel alanda rahat etmeleri, topluma katılmaları anlamında çok özel alanlarda hizmete sunduğu imkanların takdire değer buluşması gerçekleşti.

Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı'nda binden fazla engelli ve ailelerinin buluştuğu programda türkiyeye örnek olacak çalışmaların geldiği nokta kendini gösterdi.

İkramlar, çalışmalar, ilgi alakanın adeta sınırsız sunulduğu toplantıda gürkan tek tek engelli vatandaşlarla birebir ilgilendi, dinledi, sohbet etti.

Gürkan ayrıca konuşma yaptı ve engelliler bizim bir parçamızdır. Belediyenin bütün imkanlarını seferber ediyoruz dedi.

Kent konseyi genel sekreteri Avukat Abdulkadir Artanın öncülüğünde, Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Başkanı Naile Altuntaş'ın organizasyonunda büyük bir buluşma gerçekleşti. Altuntaş ta engellilerin sesi olmaya çalıştıklarından söz etti.

Daha sonra malatyadaki tüm basının arasından duyarlı, ilgili ve ciddi haberşeri ile, engellilere yönelik özel programları ile takdir toplayan malatya vuslat haber merkezi çok önemli bir ödüle layık görüldü.. ödülü haber merkezimiz adına Nigar Kılıç aldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi engellilere verdiği değeri bir kez daha bu çok kapsamlı programla ispatlamış oldu ve Selahattin Gürkan bir kez daha takdirleri topladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86