banner85

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantılarının 5. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi X. Birleşimi 21 Kasım 2023 Salı günü saat 14.00’te Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nevzat Aslan Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Rabia Işık
Rabia Işık
21 Kasım 2023 Salı 16:04
Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantılarının 5. Birleşimi Yapıldı

Mazeret dilekçelerinin okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Gündem maddeleri arasında yer alan Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı ve Yakınca Mahallelerinde 1/5000 ölçekli İmar Planı Değişikliği ile Battalgazi ilçesine bağlı Hanımınçiftliği mahallelerinde 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği hakkındaki İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporları görüşülerek kabul edilirken, bazı gündem maddeleri ise bir sonraki oturumda görüşülmek üzere ertelendi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarının XI. Birleşiminin ise 22 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 14.00’te yapılmasına karar verildi.

Anahtar Kelimeler:
BelediyeMalatyaToplantı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86