banner85

Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantıları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi XIV. Birleşimi 27 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 14.00’te Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Vahap Erdem Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

editörr
editörr
27 Kasım 2023 Pazartesi 16:00
Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantıları Devam Ediyor

Mazeret dilekçelerinin okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Büyükşehir Belediyesi 2024 Yılı Ücret Tarifesi, Plan ve Bütçe Komisyonunun raporu doğrultusunda görüşülerek kabul edildi.

Gündem maddeleri arasında yer alan İnsani yardım amaçlı 310 adet Hafif Çelik Prefabrik Afet Evi’nin Büyükşehir Belediyesi’ne hibe edilmesi amacıyla yapılacak olan protokol ve sözleşmelerin imzalanması için de Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a yetki verilmesi hakkındaki İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’nın teklifi de görüşülerek, kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarının XV. Birleşiminin ise 28 Kasım 2023 Salı günü saat 15.00’te yapılmasına karar verildi.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaBelediyeMeclis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86