Büyük Buluşma Gerçekleşti

Malatya Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er, Beydağı Spor Salonu'nda coşkuyla karşılandı.

Editör
Editör
20 Ocak 2024 Cumartesi 12:49
Büyük Buluşma Gerçekleşti

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Ailesi ve beraberindeki heyetle sabah saatlerinde Malatya’ya geldi.

Başkan Adayı Sami Er'i Havalimanın da karşıladı. Er, buradaki karşılamanın ardından Beydağı Spor Salonuna geçti.

Beydağı Spor Salonu'nda parti teşkilatları ve vatandaşlarla bir araya gelen Sami Er'e burada coşkulu ile karşılandı.

Programa; Ak Parti ve MHP İl ve İlçe Başkanları, Ak Parti Belediye Başkanları, İl Ve İlçe Başkan Adayları, Ak Parti ve MHP teşkilatları ile vatandaşlar katıldı. 

Programda Vuslat TV mikrofonlarına konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Cumhurbaşkanımızın tabiriyle 'durmak yok yola devam' diyoruz. Daha önceki Belediye başkanlarımıza çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ve yeni adayımızın da tüm birikimiyle hizmet edeceğine inanıyoruz. Bizlerde tüm varlığımızla partimizin ve tüm teşkilatımızın yanındayız" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, “Bugün çok coşkuluyuz burada şehrimiz için yeni bir dönemin başlangıcına birlikte şahitlik ediyor ve bu heyecanı birlikte yaşıyoruz. Malatyada ak parti teşkilatları olarak çok çalıştık ve memleketimiz için büyük emekler verdik. Şimdi de Cumhurbaşkanımızın da tercihiyle inşallah yeni dönemde yeni isimlerle çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 20.01.2024 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86