banner85

Bülent Tüfenkçi’den Pütürge Ziyareti

Malatya milletvekili Bülent Tüfenkçi , ak parti heyeti ile beraber Pütürge ilçesini ziyaret etti. Görüşmeye Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük’ün de katılımı sonrası vatandaşlarla bir ara gelinip sorunları dinlendi.

editörr
editörr
10 Eylül 2023 Pazar 11:35
Bülent Tüfenkçi’den Pütürge Ziyareti

Ak parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi Pütürge ilçesini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında ilk olarak Pütürge Belediyesi yeni hizmet binası konferans salonunda Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Tüfenkçi ilçede yaşanan sorunlarla ilgili istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Söz konusu toplantıda Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük tamamlanan, devam eden ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili sunumda bulundu.

Gerçekleşen toplantıda Ak parti MKYK üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ve Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük Mahalle Muhtarlarının talep ve önerilerini dinledi.

Toplantı sonrası Tüfenkçi ve Sülük beraberindeki heyetle birlikte ilçe esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla hasbihal etti.

Ak parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi yapımı tamamlanan Yeni Belediye hizmet binasını ziyaret etti Başkan Sülük’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ak parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, ilçeye yapılan yatırımlara değinerek büyük değimlerde bulunulduğunu söyledi.

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük deprem sonrası yapılan devam eden ve yapılacak olan projelerle alakalı teşekkürlerini ileterek konuşmasına devam etti.

Ak Parti Pütürge ilçe Başkanı Bülent Karayılan da yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Toplantının ardından vatandaş ve esnafların sorun ve talepleri dinlendi.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaPütürgeAkparti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86