banner85

Bostanbaşı'nda 3 Blok Yerle Bir Oldu

Asrın felaketinden sonra Malatya’nın neredeyse her sokağında kontrollü yıkımlar devam ediyor. yüksek katlı binalarda ise patlayıcı kullanılarak yıkımlar sürdürülüyor.

Rabia Işık
Rabia Işık
05 Kasım 2023 Pazar 11:38
Bostanbaşı'nda 3 Blok Yerle Bir Oldu

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, 7 kat ve üstü binalar patlayıcı kullanılarak yıkılmaya devam ediyor. Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı Mahallesi'ndeki Şampiyon Sitesi'nin patlayıcıyla yıkımı için bölgede polis ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alındı.

Uzman ekiplerin, binalara 4 bin 650 elektriksiz kapsül ve 380 kilogram dinamit yerleştirmesinin ardından geri sayım yapılarak fünyeye basıldı. ağır hasarlı 15'er katlı 3 binanın aynı anda saniyeler içinde yıkılmasıyla 3 bloktan geriye kalan toz bulutu oldu.

Son Güncelleme: 05.11.2023 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86