banner85

Börteçine Onur, MHP Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adayı

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken belediye meclis üyeliği başvuruları da hız kazandı. Malatya’nın tanınan isimlerinden Börteçine Onur, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için başvuru yaptı.

Rabia Işık
Rabia Işık
20 Kasım 2023 Pazartesi 16:09
Börteçine Onur, MHP Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adayı

Malatya'nın tanınan isimlerinden Börteçine Onur 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi’nden Meclis Üyeliğine aday adayı oldu.

2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde siyasi hareketlilik sürüyor. Belediye başkan aday adaylıklarının yanı sıra belediye meclis ve il genel meclis aday adaylığı için başvurular yapılıyor

1985 Malatya doğumlu olan Börteçine Onur 2015 yılından bu yanda da kentte ticaretle uğraşan bir isim olarak öne çıkıyor.

İş insanı Börteçine Onur, Mhp Yeşilyurt Belediyesi Meclis üyeliği için Aday Adaylığı başvurusunu yaparak adaylık dosyasını teslim etti.

Son Güncelleme: 20.11.2023 17:04
Anahtar Kelimeler:
AdaySeçimMalatya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86