BOL BOL” EVEEET!” DEDİLER

Mutluluğu rakamların gizeminde arayanlar nikaha koştu. Bugün 12 . ayın 12'si 2022. bu senkronu tutturmaya çalışanlar nikah için randevu aldı, evet dedi, imza attı.

12 Aralık 2022 Pazartesi 18:16
BOL BOL” EVEEET!” DEDİLER

Toplumumuzda vardır rakamlara, günlere, gecelere umut bağlayanlar.
Şansı kendi yaşantılarında aramayıp, rakamlarda arayanlar bugünün peş peşe gelen 12 sinin 12 sinden vurmak istiyorlar.
Sadece Battalgazi belediyesine bugün 20 kişi nikah kıymak için  başvurdu .


  hayatlarını unutulmaz bir günde birleştirmek isteyen çiftler, 12.12.22 çılgınlığına uydu. Bu   anı ölümsüzleştirmek isteyen 20 çift,  Battalgazi’de nikah masasına oturarak Dünya evine girdi. Rakamsal olarak yüzyılın şanslı günü olarak adlandırılan günde Battalgazi’de hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler, kendilerine verilen saatlerde nikah salonunu mutluluklarına ortak olmak isteyen sevenleriyle doldurdu. Nikah kıymak isteyen çiftlerin fazlalığı nedeniyle Battalgazi Belediyesi Nikah Dairesi tarafından neredeyse 30 dakikada bir nikah kıyıldı.  
 

Son Güncelleme: 13.12.2022 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86