banner85

Beydağı Etekleri Fidanla Buluştu

Beydağlarının eteğinde yer alan konak bölgesinde fidan dikim programı düzenlendi..

07 Kasım 2022 Pazartesi 09:42
Beydağı Etekleri Fidanla Buluştu

Bugün dağların zirvesinde şenlik havasında fidan dikim töreni gerçekleşti..banazılılar kadın erkek, yaşlı, genç, çocuk demeden topraklarını yeşillendirmek adına dağları mesken tuttular…

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu tarihlerde fidanı toprakla buluşturan banazılılar örnek bir organizasyonda bulundular.. herkes mutlu, herkes umutlu, birlik ve beraberlik içindeydi…Konak mahallesinde düzenlenen ağaç dikme törenini düzenleyen gönüllülerin yanı sıra muhtarlar da fidan dikme işinde halka ön ayak oldular. 

Beydağlarının zirvesinde yemeklerin pişirildiği, ikramların yapıldığı .düğün bayram havasında geçen fidan dikme törenine tüm banazı sahiplik etti.. Fidanlar toprakla buluştu.. konaklılar bir kez daha dağlara tarih yazdı..

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86