banner85

Beyaz Perde Malatya'yı Esir Aldı

Malatya’da yoğun sis etkili oluğundan dolayı havayolu ulaşımı aksadı.

editörr
editörr
31 Aralık 2023 Pazar 10:23
Beyaz Perde Malatya'yı Esir Aldı

MALATYA (İHA) - Malatya’da yoğun sis nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Günün ilk saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle havayolu ulaşımında da aksamalar yaşandı. Malatya’da bugün programı olan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun uçağının da Malatya’daki sis nedeniyle halen Ankara’dan kalkamadığı öğrenildi.
Malatya’da yoğun sis özellikle ulaşımda aksamalara neden oluyor. Trafikte ilerleyen sürücüler yer yer görüş mesafesi 20-30 metreye kadar düşen sis nedeniyle ilerlemekte zorluk yaşarken, havayolu trafiğinde de sis nedeniyle aksamalar meydana geliyor. Malatya’dan sabah saatlerinde Ankara ve İstanbul’a kalkacak uçakların sis nedeniyle uçuşları iptal olurken Malatya’da bugün programı olan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun uçağının da Malatya’daki sis nedeniyle halen Ankara’dan kalkamadığı öğrenildi.
Kentin genelinde etkili olan sisin etkisini sürdüreceği öğrenilirken yetkililer özellikle karayolunda sürücülerin sis nedeniyle dikkatli ilerlemelerini istiyor.

Son Güncelleme: 31.12.2023 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86