banner85

Bayram Taşkın’ın Seçim Trafiği Devam Ediyor

İnönü caddesinde esnaf ziyaretinde bulunarak seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, daha sonra Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, Kurşunlu ve Çevre Köyleri Kültür Sanat ve Sosyal Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Rabia Işık
Rabia Işık
08 Mart 2024 Cuma 15:28
Bayram Taşkın’ın Seçim Trafiği Devam Ediyor

Seçimler kapsamında İnönü caddesindeki esnafları gezen Battalgazi Adayı Bayram Taşkın, daha sonra Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, Kurşunlu ve Çevre Köyleri Kültür Sanat ve Sosyal Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

MTSO Başkanı, Meclis Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Bayram Taşkın, burada yaptığı konuşmada önceliklerinin Malatya’nın ayağa kaldırılması olduğunu söyledi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın kentin motor gücü olduğunu söyleyen Başkan Adayı Taşkın, ticaretin bir şehir için her şey olduğuna dikkat çekti.

Çarşı esnafının sorunlarına dikkat çeken ve esnafların taleplerine değinen Taşkın, projenin tamamlanma süresinin öne çekildiğini belirterek bilgi verdi.

Battalgazi Başkan Adayı Taşkın daha sonra Kurşunlu ve Çevre Köyleri Kültür Sanat ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Evren ve yönetimini de ziyaret ederek, talep ve beklentilerini dinledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86