banner85

Battalgazi Devlet Hastanesi'nden 100. Yıla Özel 100 Fidan

Cumhuriyetimizin 100. Yılı için tüm kamu  kurum ve kuruluşlarda etkinlikler devam ediyor. 100. yıl etkinlikleri kapsamında Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi tarafından da  100 ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
25 Ekim 2023 Çarşamba 19:04
Battalgazi Devlet Hastanesi'nden 100. Yıla Özel 100 Fidan

Battalgazi Devlet Hastanesi  100. Yıla özel 100 fidan dikti.

Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi tarafından ağaç dikimi ve hasta ziyareti gerçekleştirildi.

Hastane bahçesinde düzenlenen törene Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, İl Sağlık Müdürü Erhan Berk, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Uzm. Dr. Halime Akyüz, Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan ile hastane personeli katıldı.
Programda konuşan Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında tüm kurumlarımızda çeşitli etkinliklerle kutlanmakta. Bizde bugün değerli il sağlık müdürümüz, belediye başkan yardımcımız ile birlikte hastanemizde yapılan bu etkinliğe eşlik ediyoruz. Bugünün anlam önemine istinaden ağaç dikimimiz oldu ve hastalarımızı ziyaret edip, Cumhuriyetimizin 100. yılın kutlayacağız. Devletimizin birliği ve beraberliği için güzel bir anı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Savar ve Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Kırçuval’a etkinliğimize katılımlarından dolayı teşekkür eden İl Sağlık Müdürü Erhan Berk “Cumhuriyetimizin 100. Yılında hastanemizde 100 ağaç dikme etkinliğimiz için bir araya geldik. Ayrıca hastanedeki hastalarımızı ve personelimizi de ziyaret ederek hediye takdimleri için çok teşekkür ediyoruz. Koca bir çınar olan Cumhuriyetimiz 100 yaşına geldi, inşallah ikinci 100 yılı ilk 100 yılından daha hayırlı ve daha güçlü olacağına kalpten inanıyoruz. Battalgazi Devlet Hastanemizin de Türkiye Cumhuriyeti’mizin 100. Yılına yakışır bir hastane” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86