banner85

Battalgazi Belediye Başkan A.Adayı Okyay’tan Yeşil-Der’e Ziyaret

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan aday adayı Latif Okyay, seçim gezileri kapsamında Yeşil-Der’i ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Rabia Işık
Rabia Işık
18 Aralık 2023 Pazartesi 15:06
Battalgazi Belediye Başkan A.Adayı Okyay’tan Yeşil-Der’e Ziyaret

Önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Battalgazi Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayarak yerel yönetimdeki bilgi ve tecrübesini Battalgazi için harcamak için yola çıkan İnşaat Mühendisi Latif Okyay, bu süreçte sivil toplum kuruluşlarını da tek tek ziyaret ederek istişarelerde bulunuyor.

Bu kapsamda son olarak Yeşil-Der Başkanı Mümtaz Toy ve yönetimi ziyaret eden Okyay, yapacakları hizmetlerden bahsederken, Yeşil-Der’in de toplum yararına önemli projeler üstlendiğini söyledi.

Yeşil-Der’in bu ağır süreçte üstlendikleri görevin önemine değinen Okyay, “Dezavantajlı çocuklar için kurdukları dernekten dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Her birinden Allah razı olsun. Çünkü Yeşiltepe bölgemiz dezavantajlı bir bölgemiz. Onlarda bu durumun farkına vararak böyle bir dernek kurmuşlar. Hem eğitim açısından hem de giyim kuşam açısından buradaki çocuklarımıza yardımcı olmak adına böyle bir görev üstlenmişler. Allah hepsinden razı olsun. Kendilerine bu zorlu işte başarılar diliyorum. Bizleri sıcak karşılamalarından dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşil-Der Başkanı Mümtaz Toy ise “Onbinlerce çocuğumuza kaynak kitaplar temin ettik. Amacımız Malatya’mızda yetişen öğrenciler arasında rekabet ortamına eşitlik sağlamak. Hiçbir çocuğumuzun fiziksel eşitsizlikle okula gitmelerini istemiyoruz. Bu amaçla 12 yıldır hizmetimize devam ediyoruz. Derneğimizi ziyaret ettiğiniz içinde teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86