banner85

Baştürk, Teşekkür Etti, "Başardık" Dedi

18 Aralık 2022 Pazar 14:17
Baştürk, Teşekkür Etti, "Başardık"  Dedi

Malatya'nın önemli girişimcisi ve sanayicisi iş insanı aynı zamanda 1.OSB Başkan Vekili  Mehmet Akif Baştürk  teşekkür açıklaması yayınladı.

Baştürk'ün açıklaması şöyle:

Cazibe merkezleri programı kapsamında, yatırımların desteklenmesi hakkındaki karar, şehrimiz ve sanayimiz adına yapmış olduğumuz girişimler, şehrimizin  ve bölgemizin sanayisinin hızla büyümesinin en önemli etkenlerinden biri olduğunu belirtmemiz üzerine, sayın Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank'ın destekleri, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile 31.12.2024 tarihe kadar 2 yıl uzatılmıştır.

Başta Malatya ilimiz olmak üzere, bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu hususta bizlere eşlik ederek, cazibe merkezi programının uzatılmasında büyük katkıları olan, sayın Bülent Tüfenkçi Bakanımıza ve Sayın Valimiz Hulusi Şahin beyefendiye de sanayicilerimiz ve girişimcilerimiz adına teşekkürlerimi arz ediyorum.

Son Güncelleme: 18.12.2022 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86