banner85

Başkan Zelyurt’dan “2023” Yılı Mesajı

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt: Yeni yılın Ülkemize aziz milletimize tüm insanlığa ve siz değerli Doğanşehirli hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini diliyorum.

31 Aralık 2022 Cumartesi 13:30
Başkan Zelyurt’dan “2023” Yılı Mesajı

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Zelyurt; “ Kıymetli hemşehrilerim sizleri Saygı ve sevgi ile selamlıyorum. 2023’e ilk adımları attığımız şu günlerde yeni yılın Doğanşehir’imizin büyük hedeflerine adım adım yaklaşağı bir yıl olacağına inancımız tamdır.

Bu umudu bizlere hissettiren ve yüreği Doğanşehir sevgisi ile atan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yepyeni umutlar ile karşıladığımız 2023 yılı Doğanşehir’in bu büyük hedefleri ile buluşma yılı olsun.

Bu şehire adanmış bir hizmet gönüllüsü olarak yeni yılın birbirimize daha çok sarılacağımız hoşgörü ve sevginin arttığı bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Çok iyi biliyoruz ki ulaşamayacağımız hedef yoktur. Doğanşehir’imizin geleceğini şekillendirmede en önemli kaynağımız birlik ve beraberliğimiz olacak.

Önümüzdeki yılın geçtiğimiz yıldan daha da iyi olmasını istiyorsak beraberliğimizi koruyacağız ve aydınlık yarınlara emin adımlarla birlikte yürüyeceğiz.

2023 yılında yatırıma, hizmete odaklanarak insana yatırım yapacak asla kaybetmeyecek ve hep birlikte kazanacağız. 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılında da aynı heyecan ile üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getirerek daha da çok çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.

Bu düşüncelerle yeni yılın ülkemize aziz milletimize tüm insanlığa ve siz değerli Doğanşehir’li hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini diliyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86