banner85

Başkan Gürkan, Tören Alanında İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 Ekim Cumartesi günü Malatya’ya gelerek katılacağı açılış programının düzenleneceği Büyükşehir Belediyesi yanındaki alanda incelemelerde bulundu.

21 Ekim 2022 Cuma 16:17
Başkan Gürkan, Tören Alanında İncelemelerde Bulundu


Malatya’ya toplu açılış törenine katılmak için gelecek olan CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, 22 Ekim Cumartesi günü saat: 14.00’de BüyükşehirBelediyesi yanındaki tören alanında yatırım ve hizmetlerin açılışlarınıgerçekleştirecek. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkanberaberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve AKParti İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte törenin yapılacağı alanda incelemelerdebulundu.


Merkezi yönetim ve yerel yönetimlerle birlikte birçok tesisin açılışınıgerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MalatyaBüyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 5 milyar liranın üzerindeki yatırım vehizmetlerin de açılışlarını gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediyesi tarafındanyapılan Yemek ve Ekmek Fabrikası, Fuar ve Kongre Merkezi, Kent Meydanı gibi 30yatırım ve hizmetin açılışları da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğantarafından gerçekleştirilecek.Toplu açılışların yapılacağı tören alanında incelemelerde bulunan MalatyaBüyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Malatya’da yapımı tamamlanan yatırımların açılışını yapacağı alandaincelemelerde bulunduk. Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımız saat14.00’de şehrimize teşrif edecekler. Malatya Sayın Cumhurbaşkanımızıkarşılamaya hazır. Tören alanımız hazır ve arkadaşlarımız yoğun bir çalışmaiçerisindeler. Sayın Cumhurbaşkanımız bir dizi açılışlar gerçekleştirecekler.Malatya Reisin yanında ve Beydağları gibi arkasındadır. İnşallah hemşerilerimiztören alanının yapılacağı meydanda sadece Türkiye’ye değil dünyayaTürkiye’nin birlik ve beraberlik mesajını verecektir. 7’den 70 bütün hemşerilerimizi açılış törenimize davet ediyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.10.2022 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86