banner85

Başkan Gürkan Şoför Esnafıyla Birlikte

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Yeşilyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan ve Üyelerini ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarete MOTAŞ Genel Müdürü Cemal Erkoç, Malaya Minibüsçüler, Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce, Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri de eşlik etti.

18 Kasım 2022 Cuma 10:45
Başkan Gürkan Şoför Esnafıyla Birlikte

Yeşilyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Taner Kılınç, “22 yıldır Yeşilyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığını altı dönemdir yapmaktayım. Geçmiş dönemlerde birçok Belediye Başkanıyla çalıştık. Yaptıkları işlerden dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Selahattin Başkanımızın ayrı bir özelliği var. Göreve geldiği günden buyana Sivil Toplum Kuruluşlarımızla beraber çalışacağız demişti. Her zaman Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yanımızda oldu, her zaman bizlere destek verdi. Bu yakınlığından dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımız her zaman mütevazı bir şekilde sorunlarımızla ilgilenmiştir. Tekrar Sayın Başkanıma buraya kadar geldiği ve bizleri dinlediği için teşekkür ediyorum” dedi. Malatya Minibüsçüler, Servisçiler Esnaf  Odası Başkanı Mesut İnce yaptığı konuşmada, “Her zaman sahada olan, esnafın ve vatandaşın yanında olan esnafımızın derdi ile dertlenen sevincini paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanımız bizlerin yanında oldu. Türkiye Şoförler Federasyonunun 81 İl’in odabaşkanları ile yapmış olduğumuz toplantıda bütün oda başkanlarınınBelediyelerle, Belediye Başkanlarıyla yaşadığı sorunlar vardı. Diğer odabaşkanlarını dinledikten sonra Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın SelahattinGürkan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Malatya olarak çok şanslıyız. Esnaf çok şanslıyız. Böyle bir Belediye Başkanımız olduğu için biz gurur duyuyoruz Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz iyi ki Sayın Başkanımızvarsınız, iyi ki Büyükşehir Belediye Başkanımızsınız. Bizler sürekli trafikteolduğumuz için, toplu taşıma yaptığımız için Malatya’nın 13 ilçesi inşaathalinde. Bütün yollar yapılmış, özellikle kırsaldaki bütün yollar asfalt yapılmış.Gerek MASKİ’nin çalışmaları olsun gerek Yol ve Altyapı Daire Başkanlığını yaptığı asfalt toplu taşıma araçlarımızın konforlu rahat ve ekonomik bir şekildehizmet vermesini de sağlıyor. Bu hizmetlerden dolayı da Sayın Başkanımızateşekkür ediyoruz. Alternatif yolların hizmete açılması ile şehir içi trafiği öncekiyıllara göre yüzde 70-80 rahatlamıştır. Akıllı kavşaklarda trafiğin rahatlamasındaçok önemlidir” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Minibüsçü Esnafına sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür edenBaşkan Gürkan, “Malatya’da toplu taşıma araçlarıyla günlük 200 binin üzerindeinsan taşınmakta. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanındaolduk ve olmaya devam edeceğiz. Almış olduğumuz kararlarda katılımcıbelediyecilik ilkesi temeli esasında esnafımızla istişare ederek onlardan almışolduğumuz görüş ve öneriler doğrultusunda yön haritamızı ve yön pusulamızınoluşmasına dikkat ettik. Eğer ortada bir başarı varsa bunun temelinde istişarekültürünün en üst seviyede yapılmasının sonucudur. Malatya Türkiye’de birnumaradır. Sayın Cumhurbaşkanımız Malatya’ya teşrif ettiklerinde meydan daMalatya Reisinin yanında Beydağları gibi arkasında dedik. SayınCumhurbaşkanımız Malatya’nın hemşerisi olarak ne zaman bir talep götürsekne zaman bir öneride bulunsak hemen gereğinin yerine getirilmesi noktasındailgili bakanlıklara talimat veriyor. Bunun sonucudur ki Malatya’nın dört birköşesi 718 mahallesi 13 ilçesinin her tarafı şantiye halindedir. Bu konuya şahitlikedenler de şoför esnafımızdır. Her gittiğiniz yerde çalışmaların olduğunugörüyorsunuz. Malatya’nın geleceğine yatırım yapıyoruz” şeklinde konuştu.Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Şoförler veOtomobilciler Esnaf Odası ziyaretinin ardından esnafları da ziyaret ederek
onlarla bir süre sohbet etti.

Son Güncelleme: 18.11.2022 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86