banner85

BAŞKAN GÜRKAN ATABEY İSKELESİNDE VATANDAŞLARLA

16 Kasım 2022 Çarşamba 16:06
BAŞKAN GÜRKAN ATABEY İSKELESİNDE VATANDAŞLARLA

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı ve ilgili Daire Başkanları ile birlikteBattalgazi Atabey İskelesinde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren
Feribota binerek vatandaşlarla sohbet etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Feribotların düzen, konfor ve hijyenaçısından çok iyi bir durumda olduğunu belirten Başkan Gürkan, “Feribotlarıkullanan vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri mutlu etmekte. Personellerimiztarafından vatandaşlarımıza çok güzel hizmet verilmekte” dedi.Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “ Malatya Baskil seferini yapan feribotumuzda vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızınistek ve taleplerini kendilerinden dinleyerek özellikle feribot seferlerindekarşılaştıkları zorluklar var mı? Yok mu? Sefer sayıları yeterli midir? Sefersayılarının saatleri noktasında sorun var mı? diye kendilerine sorduk. Genelanlamda vatandaşlarımız fazla bir sorunun olmadığını ifade ettiler.Vatandaşlarımızın yaz döneminde ek feribotların olması noktasında taleplerinialdık. Değerlendirmesini ilgili Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığımızla yaptıktansonra ilgili arkadaşlarımıza gerekli talimatı vererek vatandaşlarımızın seyriseferlerinde ve gidecekleri köylerine, bahçelerine geç kalmamaları anlamındaveya işçileri geç götürmemeleri anlamında ne gerekiyorsa gerekli tedbirlerUlaşım Hizmetleri Daire Başkanlığımız tarafından alınacaktır. Ayrıca feribotseyahatinden duyduğum memnuniyeti de söylemek istiyorum. Feribotlarımızabaktığımızda hakikaten temizlik, tertip, düzen, hijyen noktasındavatandaşlarımıza davranış noktasında, vatandaşlarımıza ikramlar noktasındagüzel bir çalışma örneği gördüm. Çalışmalarımızın Malatya’da yaşayan Baskillihemşerilerimize ve Baskil ilçesinde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86