banner85

Başkan Çınar Malatya Ekonomisinin Belkemiğindeydi!

Belediye Başkanı Çınar, Sanayi Esnafının Taleplerini Dinledi “Esnafımızın Talebi Önemli ve Yol Göstericidir”

21 Aralık 2022 Çarşamba 12:19
Başkan Çınar Malatya Ekonomisinin Belkemiğindeydi!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya ekonomisinin belkemiği olan işletmelerin olduğu Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Malatya’nın fiziksel, sosyal, kültürel, sanatsal, kültürel ve sportif yönden gelişmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yerel ekonominin mihenk taşı olan esnafları ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

Malatya’da ticaretin ve sanayinin kalbi noktalarından olan Sanayi Sitesini ziyaret ederek burada üretim ve satış yapan esnafları işyerlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Çınar, alın teriyle ekmeğini kazanan esnaflara ve çalışanlara ‘hâyırlı ve bereketli işler’ temennisinde bulundu.

Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Çınar, gerek merkezi hükümetin gerekse de yerel yönetimlerin hizmetleri hakkında esnafları bilgilendirirken, yolda karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet edip, onların da taleplerini dinledi.

Bir esnafın çay davetini geri çevirmeyen Belediye Başkanı Çınar, karşılıklı fikir alış verişi yaparak iletilen talepleri değerlendirdi.

Misafirperverlikleri ve samimiyetlerinden dolayı tüm esnaflara teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Sanayi Sitesindeki esnaflarımızı ziyaret ettik ve taleplerini dinledik. Bizleri her zaman olduğu gibi yine en güzel şekilde ağırlayan, desteklerini eksik etmeyen tüm esnaflarımıza şükranlarımı sunuyorum. Esnaflarımızla, vatandaşlarımızla bir ve beraberiz, bu güzel dayanışma ruhu bizi güçlü kılmaktadır. Esnaflarımızla çay içmek ve sohbet etmek enerjimizi artıyor. Milletimizden aldığımız destekle ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Esnafımızın, vatandaşlarımızın talepleri ve önerileri bizim için yol göstericidir, biz bunları önemsiyoruz. Bugün de esnaf ziyaretimizde bizi güler yüzle karşılayan tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimiz daim eylesin, tüm esnaflarımıza hayırlı, bereketli, bol kazançlar temenni ediyorum.” diye konuştu.

Ziyaretlerden oldukça memnun kaldığı gözlenen esnaf ve vatandaşlar ise talep ve isteklerini paylaştıkları Belediye Başkanı Çınar’a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 21.12.2022 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86