banner85

Babacan Malatya'da Adliye Binası Yapılacağını Müjdeledi

Adalet Sarayının İnşaatı İlerliyor

Rabia Işık
Rabia Işık
25 Ekim 2023 Çarşamba 10:55
Babacan Malatya'da Adliye Binası Yapılacağını Müjdeledi

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alarak yıkılan ve deprem öncesinde ihalelere çıkan Malatya Adliyesi'nin sonunda yapılacağını müjdeledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alarak yıkılan ve deprem öncesinde ihalelere çıkan Malatya Adliyesi'nin sonunda yapılacağını müjdeledi.

İşte detaylar:

Malatya Adalet Sarayı İnşaatı İlerliyor

Malatya Adalet Binası, 6 Şubat depremleri sonrasında ağır hasar alarak yıkılmıştı. Ancak söz verildiği gibi, Adalet Bakanı ve Sayın Bakan Yardımcısının da desteğiyle süreç hızlandırıldı ve inşaatın ihalesi yapıldı. Sözleşme safhasına da sona gelindi.

Proje Detayları:

İdare: Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Başkanlığı
İşin Adı: Malatya Adalet Binası Yapım İşi
İşin Yeri: Malatya, Yeşilyurt, Yeşiltepe Mahallesi (Eski Asker Hastanesi Yeri)
İhale Tarihi: 29 Eylül 2023
Sözleşme Tarihi (Tahmini): 17 Kasım 2023
Yer Teslimi Tarihi (Tahmini): 1 Aralık 2023
İşin Süresi: 700 gün
Tahmini Bitiş Tarihi: 31 Aralık 2025
İşin İçeriği: 1 bodrum + zemin + 5 normal kat olmak üzere toplam 86.633,80 m² inşaat alanına sahip 1 adet betonarme karkas Adalet Binası
İhaleyi Üstlenen Firma: SRL İnşaat & ENEZ İnşaat İş Ortaklığı

Milletvekili Abdurrahman Babacan, Bakan ve Bakan Yardımcısı ile ekibe teşekkürlerini ileterek, Malatya'nın yeni Adalet Sarayı'na kavuşmasını müjdeledi.

Anahtar Kelimeler:
BabacanAdliyeMalataHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86