Ayna Grubu Malatyalılara Moral Oldu

Yaşadığımız büyük felaketin ardından yapılan yardımlar desteklerinin yanında moral ve motivasyon içinde etkinlikler düzenleniyor. Kongre Kültür Merkezinde Salonunda Ayna Grubu sevilen şarkılarıyla sevenlerine neşeli anlar yaşattı.

editörr
editörr
08 Ekim 2023 Pazar 10:00
Ayna Grubu  Malatyalılara Moral Oldu

 Ayna grubu'nun sevilen şarkılarıyla malatya’ya moral oldu

Malatya yaşadığı büyük felaketin ardından,  yapılan yardımlar ve desteklerin yanı sıra moral ve motivasyon içeren etkinlikler de düzenleniyor. Bu etkinliklerden biri de  Ayna Grubu'nun konseri oldu.

Grup sevilen şarkılarıyla Kongre Kültür Merkezi'nde unutulmaz anlar yaşattı.

Deprem’de vatandaşlarımıza moral olması için Konser düzenlediklerini ifade eden Ayna Gurubu olarak Deprem dolayı moral olması için şarkılarımızı seslendireceğiz diye konuştu.

Salon, Ayna Grubu'nun enerjisi ve neşesiyle dolup taştı. Grubun sevilen şarkılarına eşlik eden depremzede Malatyalıllar depremin yıkıcı etkisinden bir nebze de olsa uzaklaştı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83