banner85

Arapgir Doğalgaza Kavuştu

“Doğalgaz Meşale Yakma Töreni” ile Arapgir Doğalgaza kavuştu.

Rabia Işık
Rabia Işık
31 Ekim 2023 Salı 10:53
Arapgir Doğalgaza Kavuştu

Arapgir’de doğalgaz için ilk kazma ilkbahar ayında düzenlenen Doğalgaz Dağıtım Altyapı Temel Atma Töreni’nde vurulmuştu.

 2023 yatırım yılı kapsamında Arapgir ilçesinde 40km lik doğalgaz hatlarının geçişini tamamladı.Düzenlenen “Doğalgaz Meşale Yakma Töreni” ile Arapgir Doğalgaza kavuştu.

Törene, Arapgir Kaymakamı Fikri Badioğlu, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Başkan v. Basri Yılmaz, Başkan Yardımcısı Gürbüz Bulut, Aksa Malatya Doğalgaz İşletme Müdürü Hasan Tural, Muhtarlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu; “İnandık, çalıştık ve başardık. Verdiğimiz çabalar sonuca ulaştı ve ilçemize doğalgazı getirdik. İlçemizde görülen hava kirliliğinin önlenerek insanlarımızın temiz ve sağlıklı bir yaşam alanına kavuşmaları noktasında doğalgazın Arapgir’e bir an önce gelmesi için üzerimize düşen tüm sorumluluklarımızı yerine getirdik, inandık, çok çalıştık ve başardık. Arapgirimiz nihayet temiz enerjiye kavuştu. En kısa zamanda diğer mahallerimizi de doğalgaza kavuşturacağız. İlçemize hak ettiği hizmetleri getirmeye devam edeceğiz. İlçemize, vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Son Güncelleme: 31.10.2023 17:55
Anahtar Kelimeler:
ArapgirArapgir Doğalgaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86