Arapgir Belediyesi Hijyen ve Gramaj Denetimi Yaptı

Arapgir Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerimiz ilçemizde faaliyet gösteren fırınlarda hijyen ve gramaj denetimi yaptı.

editör
editör
07 Mayıs 2024 Salı 13:00
Arapgir Belediyesi Hijyen ve Gramaj Denetimi Yaptı

Arapgir Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerimiz, ilçe genelinde ekmek üretimi yapan fırınlara yönelik denetimlerine devam ediyor.

Belirli aralıklarla ilçe genelindeki fırınların denetimlerini sürdüren Arapgir Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerimiz, işyerlerinde genel hijyen denetimi, üretimde kullanılan hammaddelerin uygunluğu ve ürünlerin gramajlarını kontrol ettiler.

Fırınlarda özellikle çalışanların temizliği, imalathane ve satış yerlerinin temiz olup olmadığı, istenilen şartlara uyulup uyulmadığı hususunda kontroller yapan zabıta ekiplerimiz, kontrol esnasında eksiklik tespit edilen işletmelerin sahiplerine var olan bu eksikliklerini gidermeleri konusunda uyarılarda bulunup, vatandaşın sağlığını ön planda tutan ve kurallara uyan işletmelere teşekkür etti.

Zabıta ekiplerimiz tarafından ilçe genelinde fırınlara yönelik denetimler belirli periyotlarla devam edecektir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86