Ak Parti Malatya ve İlçelerinin Adayları Ne Zaman Açıklanır?

31 Mart yerel seçimleri öncesi gözler, Ak Parti’nin seçim beyannamesinin açıklanacağı güne çevrildi. Ak Parti, geçtiğimiz Pazar yapılan toplantıda, aralarında İstanbul’un da bulunduğu 11 büyükşehir olmak üzere 26 ilin adayını açıkladı. Son dönemeçte ise kalan illerin açıklanması gündemde…

Rabia Işık
Rabia Işık
17 Ocak 2024 Çarşamba 10:00
Ak Parti Malatya ve İlçelerinin Adayları Ne Zaman Açıklanır?

Geçtiğimiz Pazar günü kalan illerin adaylarının, ay sonuna doğru ise ilçelerin açıklanması bekleniyordu. Ancak Kuzey Irak’ta yapılan pençe kilit operasyonunda 9 şehit verilmesinin ardından, toplantı ertelendi. 18 Ocak Perşembe günü Malatya’nın da aralarında bulunduğu illerde adayların, partinin seçim beyannamesiyle birlikte açıklanması bekleniyor. Ancak bu tarihin de ertelenerek Cumartesi gününe alınması da mümkün görünüyor.

Malatya’da Selahattin Gürkan ve Sami Er Büyükşehirde sürekli gündemde olan isimler arasında. Ancak son karar yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’da olacak.

Malatya’nın ilçelerinden Battalgazi’de ise mevcut başkan Osman Güder ile birlikte Latif Okyay, Enis Aydoğan,Ramazan Özcan ve Mikail Sülük isimleri öne çıkıyor.

Son Güncelleme: 17.01.2024 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86