banner85

Ak Parti'de Aday Adaylığı Süreci Hız Kazanıyor.Av Mehmet Mirza Dinçer'de Aday

Malatya Milletvekili adaylığı yarışında adayların başvuruları da hız kazandı. Aday Adayları arasına Av.Mehmet Mirza Dinçer'de katıldı. Dinçer ,aday adaylığı başvurusunun ardından basın açıklamasında bulundu. Basın açıklaması şu şekilde;

Admin
Admin
22 Mart 2023 Çarşamba 14:42
Ak Parti'de Aday Adaylığı Süreci Hız Kazanıyor.Av Mehmet Mirza Dinçer'de Aday

Kıymetli Malatyalılar, Değerli Basın Mensupları;

Acının , korkunun, hüznün hat safhada olduğu böylesi bir zaman diliminde çıktığım bu kutlu yolda şahsımı yalnız bırakmadığınız için hepinize canı gönülden teşekkür ederim.

Hep beraber yaşadığımız asrın felaketi maalesef hepimizi çok acı şekilde etkiledi. Yiten canlarımız şehitlerimiz var. Rabbim rahmet eylesin. Yitip giden canların da canları, cananları var.Rabbim sabırlar versin. Evi, ocağı dağılanlarımız var.Rabbim yakın zamanda toparlanmayı nasip eylesin. 


Kıymetli dostlar ;

10 ilimiz ile birlikte Malatyamızı da en ağır şekilde etkileyen Kahramanmaraş Pazarcık merkezli deprem felaketi bizlere unutamayacağımız acılarla birlikte unutmamamız gereken dersler de vermiştir. Deprem ve sonrasında yaşanan sel felaketleriyle bir kez daha aklın ve ilmin ne denli önemli olduğunu yaşayarak öğrendik. Liyakatin ve işi ehline bırakmanın elzem derecede mühim olduğunu gördük. Her ne sıfatta veya görevde olursak olalım işimizi hakkıyla yapmak zorunda olduğumuzu çok acı şekilde bir kez daha tecrübe ettik. 

Geçmiş ola yerle yeksan olmuş canım memleketime.. Geçmiş ola bizimle aynı kaderi paylaşan virane şehirlere.. Geçmiş ola ülkeme ve milletime..

Felaketin büyüklüğüne, etki alanına ve daha bir sürü bilimsel gerçeğe rağmen depremin ilk dakikalarından itibaren kesintisiz çalışan bütün devlet adamlarına, memurlarımıza, kurtama ekiplerine, gönüllü fertlerimize, medya mensuplarına, kolluk kuvvetlerimize, askerimize ve soğuktan elleri donmasına rağmen acaba bir can daha çıkartabilir miyim enkaz altından diyerek çalışan ismini, dilini ve dinini bilmediğim kalbi samimi olan tüm insanlığa şükran borçluyuz. 

Enkaz başında yaşanan acıya yakından tanık olmak, zoru zorda kalarak anlayıp , soğuğu iliklerine kadar yaşamak asıl meseleyken ufacık bir yardım veya desteğin aslında gerçek mesele olduğunu hep birlikte müşaade ettik. 

Evet, acı ve felaketin derecesi çok yüksekti. Evet,zaman zaman aksaklıklar oldu.Belki sitem ettik belki de hiddetlendik zaman zaman ancak millet olarak en çaresiz anımızda dahi devletten yana asla umudumuzu kaybetmedik. Zira Devletimiz; Ülkede istikrarı sağlamış, defalarca güven tazelemiş, hiçbir vaadinden geri dönmemiş olmakla işte o en çaresiz anımızda dahi elbet yapacaktır hissiyatını bizlere nakletmiştir ki öyle de olmuştur. 


Bu vesileyle Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliği ve öncülüğünde canla başla çalışan devletin her kademesindeki bürokratlarımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum. 


Değerli Malatyalılar ; 

Şüphesiz Bütün bu zorlukların yanında kolaylığın olduğunu da hatırlamak ve hatırlatmak gerekir. Yıllar öncesinden 2023 ve 2071 hedeflerini açıklayan ve vizyonuyla Dünya çapında çığır açan AK davamız bu meşakkatli yolu kolaylaştıracak iradenin kendisidir.Türkiye yüzyılının startının verildiği 2023 yılında yaşadığımız bu felaket nedeyle adeta krizi fırsata çevirmeye çalışan bazı odaklar tarafından yapılmak istenileni hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu sebeple AK davanın AK neferleri olarak oynanan oyuna gelmeyecek zinhar yolumuzdan dönmeyeceğiz. 

Dünya bir ve beraber  olmuş 14 Mayıs 2023 Cımhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerini baltalamaya, karalamaya ve liderimizi davasında yalnız bırakmaya çalışırken ve bu çirkin niyet gün gibi ortadayken bizler davamızdan ayrılamayız. Bizler sözümüzden dönemeyiz. Bizler küsüp, darılamayız. Çünkü mesele memleket meselesidir. Birliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz önümüzdeki seçim bir bağımsızlık mücadelesidir. 

Ak Parti'nin bir neferleri olarak şahsım, evvela yıkılan memleketimizin ayağa kalkması,gerek deprem gerek sel gerekse diğer sebeplerle var olan mağduriyetlerin giderilmesi, insanımızın derdiyle yalnız kalmaması ve talep etmenin suç değil, hak olduğu gerçeğinin herkes tarafından anlaşılabilmesi adına siz asillerin teveccüh göstermesi halinde vekiliniz olmak için 28.Dönem AK Parti Malatya Milletvekilliği Aday Adaylığı müracaatımı yapmış bulunuyorum. Beni böylesi acı ve zor bir zamanda yalnız bırakmadığınız için hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri bir eylesin. Bizleri iri eylesin. Bizleri diri eylesin. Bizleri davasından dönenlerden değil, davayı hak görenlerden eylesin. Bayrağımızı göklerden, ezanımızı minarelerden, Başkomutanımızı başımızdan eksik etmesin. Sağolun, varolun.Sağlıkla kalın. Hepiniz Allaha emanet olun.

Son Güncelleme: 22.03.2023 15:26
Anahtar Kelimeler:
Malatya HaberMalatya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86