banner85

AK Parti Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er, Malatya'ya Geliyor

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er oldu. Aday tanıtım toplantısının ardından Ankara’da görüşmelere başlayan Er, 20 Ocak cumartesi günü Malatya'ya geliyor.

Editör
Editör
19 Ocak 2024 Cuma 17:20
AK Parti Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er, Malatya'ya Geliyor

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Sami Er, aday tanıtım toplantısının sonrasında Ankara’da görüşmelere başladı.

Malatya'da bir dönem İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinde bulunan Sami Er, AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'da düzenlenen aday tanıtım toplantısında büyükşehir için aday gösterilen Er, seçim çalışmalarına başladı.

Sami Er'in, Ankara’daki temaslarının ardından 20 Ocak cumartesi günü Malatya'ya geleceği açıklaması yapıldı.

Havayolu ile Malatya'ya geleceği öğrenilen Sami Er için vatandaşlar ve partililer tarafından saat 10.30'da Malatya Havalimanı'nda karşılama programı yapılacağı belirtildi.

Aynı gün içerisinde saat 12.30'da ise Beydağı Spor Salonu'nda (Yeni İtfaiye Binası Karşısı) buluşma töreni yapılacağı bilgisi verilirken tüm halkın buluşma törenine davetli olduğu bilgisi paylaşıldı. 

Son Güncelleme: 20.01.2024 21:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86