AK Parti Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er Malatya Vuslat TV'ye Konuk Oldu

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Malatya Vuslat TV'de 2024 Yerel Seçime Doğru programına konuk oldu. Adaylık sürecini anlatan Er, Pınar Kantarcıoğlu'nun sorularını yanıtladı.

Editör
Editör
20 Ocak 2024 Cumartesi 21:37
AK Parti Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er Malatya Vuslat TV'ye Konuk Oldu

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Malatya'ya gelerek partililer ve Malatyalılarla buluştu.

Başkan Adayı Er, Beydağı Kapalı Spor Salonu'ndaki programa katılarak konuşma yaptı.

Konuşmasının ardından Ak Parti İl binasına geçen Er, akşam saatlerinde ise Malatya Vuslat TV'ye konuk oldu.

Programda konuşan Sami Er, Malatya ile hiçbir zaman bağının kopmadığını ve her zaman memleketinin yanın da olduğuna değindi. Er, "Bizlere gelmedi diyorlar ancak biz kendimizi ispat etme ihtiyacında hissetmedik. Biz buranın evladıyız ve akrabalarımız tüm geçmişimiz burada ve biz buradan hiçbir zaman kopmadık. Deprem zamanında da kardeş belediye uygulamasıyla her zaman sahadaydık" dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ KONUTLARIN TESLİM EDİLMESİ”

Malatya’da önceliklerinin deprem sonrası yaraları sarmak olduğunu vurgulayan Er, “Bizlerin önceliği vatandaşlarımızın sorunlarına çare olmak. Konutların ve iş yerlerinin teslimini gerçekleştirmek. Biz bölgelerimizi potansiyellerine göre projelendireceğiz ve vatandaşlarımızın hayat kalitesini yükselteceğiz. Ancak şimdiki süreçte önceliğimiz vatandaşlarımızın dertlerine çare olmak” ifadelerini kullandı.

“MALATYA’NIN KÜLTÜREL VARLIĞINI ÖNEM VERİYORUZ”

Malatya’da yapıların imarı hakkında ki düşüncelerini paylaşan Er, “Malatya’nın simge yapıları ve tarihi eserleri bizler için çok değerli. Belediyenin her alanında çalışmalar yürüttüm ve her zaman kültürel varlıklarımızın dönüşümü ve şehirciliğin uyum içerisinde yürütülmesine yönelik projeler gerçekleştirdik. Malatya’da da aynı misyonla hareket edeceğiz ve Malatya’daki yıkılan önemli yapılarımızın yeniden imar edeceğiz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 22.01.2024 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83