‘Ailemiz İstikbalimiz’ Temalı Kortej Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın öncülüğünde düzenlenen ‘Ailemiz İstikbalimiz’ temalı kortej yürüyüşü Malatya’da büyük bir katılımla gerçekleşti.

editör
editör
15 Mayıs 2024 Çarşamba 14:59
‘Ailemiz İstikbalimiz’ Temalı Kortej Yürüyüşü Gerçekleştirildi

15-21 Mayıs Aile haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yürüyüş, aile değerlerine dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak amacıyla gerçekleştirildi.

İnönü Caddesi Kapalıçarşı önünden başlayan kortej, renkli görüntülere sahne oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Üniversiteler, STK’lar, kurum ve kuruluşların temsilcileri ve ailelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen yürüyüş, Malatya Valiliği önünde sona erdi.

Yürüyüş boyunca katılımcılar, ellerinde pankartlar ve bayraklarla aile birlikteliğinin önemine vurgu yaptılar.

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen kortej yürüyüşünün toplumun tüm kesimlerinin aile konusunda bilinçlenmesi güçlenmesi ve korunması konusunda farkındalık oluşturması temennisinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86