Ağır Hasarlı Binadan Söktüğü Kapı ile 4. Kattan Düştü

6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan binalar tek tek yıkılsa da kalanlar büyük tehlike saçıyor. Bina tehlike arz etmese de bazıları canını resmen hiçe sayıyor. Zafer Mahallesi’nde ağır hasarlı bir binadan kapı sökmeye çalışan kişi kapıyla birlikte 4. Kattan düştü.

Editör
Editör
03 Aralık 2023 Pazar 18:41
Ağır Hasarlı Binadan Söktüğü Kapı ile 4. Kattan Düştü

Ağır hasarlı yapıların tehlike saçması bir yana vatandaşların hasarlı yapılarla ölümle kafa tutması cabası.

Daha öncede ağır hasarlı yapılardan kapı, pencere gibi malzemeleri sökerek çıkarmak isteyenlerin sonu olmuştu. Ancak gelin görün ki bu olumsuz örnekler kimseye ders olmamış gibi. Çünkü hurda malzemeler uğruna canını hiçe sayanlar belki de 3 5 kuruş için ölümle burun buruna kalıyor.

Bu kez de Malatya’nın Battalgazi ilçesi Zafer Mahallesi’nde facianın eşiğinden dönüldü.

İddiaya göre, Buhara Caddesi üzerindeki Eczacılar Sitesi mevkiinde bulunan ve depremlerde hasar görünce boşaltılan 4 katlı bir binanın son katında ahşap bir kapıyı aşağı indirmeye çalışan 60 yaşlarındaki İ.C., söktüğü kapı ile birlikte aşağı düştü.

Durumun fark edilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı şahıs Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri bölgede inceleme yaparken, İ.C.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 03.12.2023 20:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86